• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Coaching

1 op 1 coaching met Rob

Mensen zijn niet tevreden over een aspect of gebied in hun leven. Er wordt gezocht naar verandering of op zijn minst kennis en vaardigheden. Daar maken cursussen een belangrijke bijdrage aan. Men begint een cursus met enthousiasme en ergens stoppen mensen en pakken een ander cursus of. Na verloop van tijd heeft men een plank vol met onafgemaakte kennis. 

Waarom is dat? Het heeft niet te maken met motivatie alleen, je hebt in sommige gevallen iemand nodig die je helpt. Waarom hebben veel sportmensen een coach maar carrière mensen niet? Bij International Facilitator B.V. snappen we dit en daarom hebben wij niet enkel cursussen. Het programma is opgebouwd uit drie pijlers: cursussen, coaching en community!

Wat is een coach dan? Een coach is iemand die in de vorm van begeleiding erop gericht is om mensen in positieve zin te veranderen. Dit is een beroep en absoluut geen hobby. Een coach stuurt zonder baas te spelen en ondersteunt om resultaten te bereiken en ontwikkeling te brengen in een groep of bij een individu. Door veelvuldige persoonlijke begeleiding verkrijgen mensen inzicht. Dit leidt tot succes, plezier en levensgeluk.

© 2024 International Facilitator B.V. - Powered by Maatos